ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
Πανηγυρι οργανωνουν οι κατοικοι του νησιου για την επιστροφη του στοπ του πυργου στην αρχικη του θεση Uncategorized ΚΑΥΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Πανηγυρι οργανωνουν οι κατοικοι του νησιου για την επιστροφη του στοπ του πυργου στην αρχικη του θεση

Χαρμόσυνα νέα επιφύλασσε η σημερινή ήμερα για τους κατοίκους του νησιού άλλα και για το ίδιο το στοπ του πύργου, καθώς νωρίς το πρωί ανακοινώθηκε πως η πινακίδα γυρίζει στη παλιά της θέση.

Από το πρωί, κάτοικοι παλιοί και νέοι, τουρίστες μικροί και μεγάλοι, παράτησαν ότι έκαναν και επισκέφθηκαν τη διασταύρωση του Πύργου, με σκοπό να δουν από κοντά το απίστευτο αυτό περιστατικό το οποίο φαίνεται να λύνει τα προβλήματα του τόπου μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι κάτοικοι ετοιμάζουν μονοκούβερτο (λόγω ζέστης) γλέντι, όπου ντόπιοι αλλά και διερχόμενοι τουρίστες με γουρούνες, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν φάβα, βινσάντο και λιαστό ντοματάκι, ενώ θα λάβουν χώρα και παραδοσιακοί χοροί γύρω από τον κόμβο υπό τους ήχους ντόπιων συγκροτημάτων.

Στα περιθώρια της μετακόμισης ο Πέντικας βρέθηκε στο σημείο όπου και συνάντησε το στοπ, το οποίο δέχθηκε φανερά συγκινημένο να μας μιλήσει: «μας πετύχατε πάνω στη μετακόμιση αλλά ευχαρίστως να σας πω πως σίγουρα είναι μια σημαντική μέρα για μένα» είπε φανερά συγκινημένο το στοπ. «Ξέρεις τι είναι κύριε τρωκτικέ μου να βλέπεις το σπίτι σου από απέναντι και να μην μπορείς να πας; Όλοι όσοι περνούσαν με έβριζαν λες και φταίω εγώ που με πήραν με το έτσι θέλω και με βάλανε απέναντι. Όποτε είχε πλοίο στον Αθηνιό, με έλουζε κρύος ιδρώτας για το τι θα ακούσω. Πολλές φορές μου φόρτωναν μέχρι και την κίνηση στα Φηρά. Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, έχανα και τη θεά του ηλιοβασιλέματος». Ενώ στην ερώτηση για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και στο εξής το στοπ μας είπε ότι δε θα κάνει τίποτα απολύτως καθώς χρειάζεται ξεκούραση.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μετακίνηση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στις υπόλοιπες πινακίδες του νησιού, οι οποίες έξαλλες ψάχνουν τρόπο ώστε να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας, καθώς θεωρούν άδικη την μεταχείριση αυτή. Ένα απαγορευτικό στο Καμάρι, εξέφρασε γεμάτο παράπονο ότι εδώ και δυο χρόνια έχει ζητήσει μετάθεση στην παραλία του Avis, για να είναι πιο κοντά στη θάλασσα, ενώ η διάβαση πεζών στο παλιό κέντρο υγείας δηλώνει εξουθενωμένη και ζητά την άμεση μετάθεση της στο νότιο μέρος του νησιού ή έστω ένα φανάρι για να τη βοηθά, με τους ιθύνοντες όπως λέει να την αγνοούν επιδεικτικά.

 

Φωτογραφία του/της Frank

Written by 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ