ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΑ TOP ΠΕΝΤΕ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΤΑ 

Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΑ TOP ΠΕΝΤΕ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Ως ένα «εκπληκτικό νησί στη μέση του Αιγαίου, που αποτελεί το ιδεώδες μέρος για να αλλαξοπιστήσετε» χαρακτηρίζει τη Σαντορίνη η ιστοσελίδα howtostuckintraffic.com, που μέσα από ένα πλούσιο ρεπορτάζ, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε τους προηγούμενους μήνες, όπου η Σαντορίνη αναδείχθηκε ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς με το καλύτερο οδικό δίκτυο στον κόσμο (Top Road Networks Getaways). Με τίτλο «Η απόλυτη οδηγική εμπειρία», το howtostuckintraffic, αναφέρθηκε στο νησί μας με τα καλύτερα λόγια κατατάσσοντας το πρώτο στη λίστα, πάνω ακόμη και από τη Φρανκφούρτη!

Ειδικότερα, για τη Σαντορίνη το howtostuckintraffic υπογραμμίζει πως «σχηματίστηκε μερικές χιλιάδες χρόνια πριν, έπειτα από μία από τις μεγαλύτερες εκρήξεις ηφαιστείου που έχουν καταγραφεί ιστορικά. Κανείς δεν περίμενε ότι μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια, θα μπορεί κάποιος σε έναν τόσο μικρό τόπο να βρει το καλύτερο οδικό δίκτυο στον κόσμο! Επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται κάθε χρόνο για να ζήσουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία, μέσω της οποίας δοκιμάζεται και η πίστη τους προς τον Θεό!

Μάλιστα, η σελίδα παρέθεσε και αποτελέσματα μελέτης που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η οποία αναφέρει ότι το 75% των επισκεπτών αλλαξοπιστεί σε διάστημα μόλις δυο ωρών από την έλευση του στο νησί, ενώ το υπόλοιπο 25% που παραμένει πιστό στη θρησκεία του, κρίνεται αμέσως αμαρτωλό! Αιτία γι’ αυτό είναι το γεγονός πως ο επισκέπτης θα ξεστομίσει κατά μέσο όρο περίπου δεκαεφτά (17) Χριστο-Παναγίες σε διάστημα μισής ώρας πίσω από το τιμόνι σε περίπτωση που είναι χριστιανός, ενώ το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για τις υπόλοιπες θρησκείες!

Με την παραπάνω μελέτη ταυτίζεται απόλυτα σύμφωνα με πληροφορίες μουσουλμάνος επισκέπτης, ο οποίος έπειτα από πέντε ημέρες διαμονής στο νησί και με εντελώς αντίθετες απόψεις με αυτές του ακραίου ισλαμισμού , ξεστόμισε τη φράση “αλλαχού ακμπάρ” 372 φορές ψάχνοντας απελπισμένα για εκρηκτικά!

Κλείνοντας, η ιστοσελίδα επισημαίνει σαν “things you must do” το δρομολόγιο Οίας-Φηρών, δίνοντας του τον τίτλο “Holy Maries under the light of the dusk (Παναγίες υπό το φως του δειλινού)”, με αφετηρία στις οκτώμισι από το άκρως γοητευτικό στενό της Οίας όπου ο επισκέπτης θα μπορέσει να περάσει την ποιοτικότερη ίσως μιάμιση ώρα της ζωής του πίσω από το τιμόνι αγναντεύοντας κολλημένος στην κίνηση το σούρουπο και τα υπέροχα χρώματα του, για να συνεχίσει την εμπειρία του στο δρόμο Φηροστεφανίου-Φηρων όπου θα γνωρίσει την περίφημη “Santorini by night behind the wheel“.

Για την ιστορία, η λίστα με τους τοπ πέντε προορισμούς με το καλύτερο οδικό δίκτυο έχει ως εξής:

  1. Santorini, Greece
  2. Frankfurt, Germany
  3. Copenhagen, Denmark
  4. Sydney, Australia
  5. Vancouver, Canada
Φωτογραφία του/της Pentikas

Written by 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

One thought on “Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΑ TOP ΠΕΝΤΕ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017

  1. Veros Karteradiotis

    Santorini the one λεμεεε!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ