ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
Αποζημιωσεις απο τη ΔΕΗ ζητουν οι Σαντορινιοι επιχειρηματιες ΚΑΥΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Αποζημιωσεις απο τη ΔΕΗ ζητουν οι Σαντορινιοι επιχειρηματιες

Να “φτάσουν στα άκρα” είναι αποφασισμένοι αρκετοί Σαντορινιοί επιχειρηματίες, οι οποίοι ζητούν αποζημιώσεις από την ΔΕΗ, καθώς προμηθεύτηκαν γεννήτριες και δεν έγιναν τακτές διακοπές ρεύματος.

Οι επιχειρηματίες εμφανίζονται αγανακτισμένοι με την στάση της Δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού καθώς όπως λένε, υπάλληλοι και διοικούντες αποφάσισαν ξαφνικά εν έτη 2017 να λειτουργήσουν σωστά το εργοστάσιο και να μη κάνουν ούτε μια διακοπή.

Τους αγανακτισμένους επιχειρηματίες δέχθηκε να εκπροσωπήσει στα ΜΜΕ ο Αντώνης Μ., ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Πριν την έναρξη της σεζόν προμηθεύτηκα δυο (2) γεννήτριες με σκοπό να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω το γνωστό σε όλους μας φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρεί το νησί. Ο αριθμός των απροειδοποίητων διακοπών ρεύματος ήταν τέτοιος που δεν μας επέτρεπε να δουλέψουμε, χάνοντας έτσι πολύτιμο μέρος εσόδων αλλά και πρεστίζ καθώς είμαστε ο Νο1 προορισμός παγκοσμίως. Με την έλευση του Σεπτέμβρη και αφού πρώτα τον καλωσόρισα ο ίδιος στο Ίνσταγκραμ, συνειδητοποίησα ότι οι καύσωνες αποτελούν παρελθόν και η πλειοψηφία των κλιματιστικών θα παραμείνει ανενεργή. Οι γεννήτριες δεν δούλεψαν ούτε μια φορά και ερωτώ..εγώ πότε θα κάνω απόσβεση;!;! Είναι δυνατόν να αποφασίζουν έτσι ξαφνικά να πηγαίνουν ενάντια στις παραδόσεις που τόσα χρόνια ακολουθεί το νησί; Όχι κύριοι, θα μας βρείτε μπροστά σας».

Στην αντίπερα, οι υπεύθυνοι επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ δίνουν συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του εργοστασίου Θήρας δηλώνοντας ικανοποιημένοι για την φετινή τους απόδοση, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες κάνουν λόγο για καύση ραδιενεργού πλουτωνίου με σκοπό την σωστή λειτουργία του εργοστασίου καθώς και τη μίσθωση του υπέρ-ήρωα “Flash” ο οποίος τρέχει σαν χάμστερ σε αυτοσχέδια διαμορφωμένη πίστα παραγωγής ρεύματος.

Φωτογραφία του/της Pentikas

Written by 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ