ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
Απολυθηκε υπαλληλος του κτελ που δεν εβαλε επιβατη στον χωρο αποσκευων ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΤΑ 

Απολυθηκε υπαλληλος του κτελ που δεν εβαλε επιβατη στον χωρο αποσκευων

Αναστάτωση προκάλεσε στον οργανισμό του ΚΤΕΛ Σαντορίνης η υπόθεση ενός υπαλλήλου, ο οποίος δεν επέτρεψε την είσοδο σε επιβάτη, παρόλο που χωρούσε στον χώρο αποσκευών.

Μιλώντας στον Πέντικα ο νεαρός υπάλληλος μας εξήγησε το λόγο που απολύθηκε:

«Παιδιά έκανα το αυτονόητο. Ο άνθρωπος είχε ήδη αγοράσει εισιτήριο για αυτόν και την γυναικά του και μάλιστα είχαν ήδη επιβιβαστεί! Κατά τη διάρκεια της αναμονής για την αναχώρηση τον έπιασε κατούρημα, έτσι κατέβηκε και έτρεξε στις τουαλέτες. Όταν επέστρεψε συνειδητοποίησε ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο με επιβάτες μέχρι και στις πόρτες, οι οποίες μάλιστα δεν έκλειναν, οπότε του αρνήθηκα ευγενικά την είσοδο», δήλωσε απεγνωσμένος ο νεαρός για να συνεχίσει: «ο οδηγός επέμενε να τον βάλουμε στον χώρο αποσκευών μαζί με τις βαλίτσες και δυο τενεκέδες σαρδέλες της θείας της Μαρίκας από το Ημεροβίγλι κάτι που προσωπικά βρήκα απάνθρωπο. Ο συμπαθέστατος τουρίστας μάλιστα φάνηκε να κατάλαβε την κατάσταση και μου πρότεινε να πιαστεί από τους καθρέφτες άλλα του αρνήθηκα και πάλι γιατί το έκρινα επικίνδυνο μιας και πρόπερσι το είχαμε ξανακάνει και χάσαμε επιβάτη κάπου στις στροφές. Ακόμη τον ψάχνουμε»

Όταν το λεωφορείο είναι γεμάτο,
τους βάζουμε εκεί.
Βασιλιάς θα ήταν, με την άπλα του

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του Πέντικα, απάντησε: «Υπήρχε χώρος για τον επιβάτη στις αποσκευές. Όταν το λεωφορείο είναι γεμάτο, τους βάζουμε εκεί. Βασιλιάς θα ήταν, με την άπλα του», ενώ στην ερώτηση για το αν ο νεαρός είχε δημιουργήσει άλλα προβλήματα ο πρόεδρος απάντησε: «Ναι, πριν λίγες μέρες λίγο πριν το τέλος του δρομολογίου Φηρά-καμάρι δεν αναφώνησε “Εεεελα καμάρι λαστ στοοοπ”, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι επιβάτες να μπερδευτούν και να μην αποβιβαστούν».

Την τοποθέτηση καθισμάτων και στην οροφή εξετάζει πλέον το ΚΤΕΛ

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίλεκτη ομάδα ελεγκτών αναχώρησε σήμερα το πρωί με προορισμό την Ινδία, με σκοπό να μελετήσουν τις συνθήκες λειτουργίας του τοπικού ΚΤΕΛ, έχοντας ως στόχο την τοποθέτηση καθισμάτων στις οροφές των λεωφορείων για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

 

 

 

 

Φωτογραφία του/της Pentikas

Written by 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ