ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΕΑΡΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΕΑΡΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ένας δεκαεννιαχρονος νεαρός, κατά τη διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού, αποκάλυψε στην οικογένεια και τους φίλους του ότι δεν του αρέσει να πηγαίνει για κυνήγι! 

«Όλα φαίνονταν να κυλούν ήρεμα, τίποτα δεν προμήνυε την τραγική αυτή κατάληξη» λέει στον πέντικα ξάδερφος του θύματος, για να συνεχίσει: «Ήταν περίπου δέκα το πρωί. Καθόμασταν όλοι γύρω από το αρνί και πίναμε τα ουίσκια μας και ως συνήθως λέγαμε για κυνήγι! Όταν είπα ότι προχθές κατάφερα και έπιασα 17 πέρδικες ο Μανώλης στραβοκατάπιε και όλοι νομίζαμε ότι ήταν απ΄το γέλιο επειδή δεν με πίστεψε, οπότε δεν δώσαμε σημασία»

«Καθώς συνεχίζαμε την κουβέντα, ο Μανώλης κοκκίνισε σαν κάτι να ήθελε να βγει από μέσα του, σαν να ήθελε να σκάσει! Το κακό δεν άργησε να γίνει. Μέσα στα γέλια και τα πειράγματα ξαφνικά ο Μανώλης σηκώθηκε και φώναξε:”ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩ ΑΘΩΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ”.

«Επικράτησε πανδαιμόνιο! Η μητέρα του χτυπούσε το χέρι της στο στήθος φωνάζοντας “τι κακό ήταν αυτό που μας βρήκεεεεεεεεε”, ο πατέρας μου δακρυσμένος είχε μείνει ακίνητος με βλέμμα στο κενό. Η μάνα μου λιποθύμησε. Ο θείος μου, πατέρας του Μανώλη έτρεχε στο καμαράκι να πιάσει το σούπερ ποζέ! Τα παιδιά, χρόνια φίλοι με τον Μανώλη, κοιτούσαν τον ουρανό δακρυσμένοι, του Γιώργη του έπεσε το ουίσκι».

Η είδηση μέσα σε λίγα λεπτά έκανε το γύρο του χωριού, φτάνοντας Περίσσα, ενώ λίγο αργότερα γύρισε και έκανε και δεύτερο γύρο για όσους δεν είχαν ενημερωθεί με τον πρώτο.

Το σπίτι της οικογένειας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα γέμισε παπάκια και αυτοκίνητα, όλο το χωριό μαζεύτηκε να δει τι έγινε, με τους περισσότερους χωριανούς να είναι εξαγριωμένοι και να επιτίθενται λεκτικά στον Μανώλη. “Μη ξαναπατήσεις στον Γουλά μαρακισμένο” του φώναζε παιδικός του φίλος, ενώ ενας δεύτερος ξάδερφος του, του είπε “εγω φταίω μαλακισμένο που σε έπαιρνα μαζί μου στο ταϊ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τύχη του Μανώλη αγνοείται μέχρι και αυτή την ώρα, ο οποίος έφυγε από το χωρίο αμέσως μετά το συμβάν!

Η οικογένεια του, δίνει αμοιβή 300€ σε όποιον τον βρει και τους τον παραδώσει νεκρό ή ζωντανό!

Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα του Πέντικα: www.facebook.com/opentikas/

 

 

Φωτογραφία του/της Pentikas

Written by 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ