ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟΜΑΧΟΚ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 

ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟΜΑΧΟΚ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΙΑ

 

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του Πέντικα, οι πιτσιρικάδες του χωριού στην μεσαριά έχουν ετοιμάσει για την ώρα της Αναστάσεως κάτι που όπως εκμυστηρεύονται στους γνωστούς τους, θα γίνει αισθητό μέχρι και στην ευρύτερη περιοχή της Οίας!

Πιο συγκεκριμένα,  ένας απο τους νεαρούς φαίνεται να χρησιμοποίησε 38 κιλά μπαρούτι για έναν και μόνο μπαλαφουμά, στον οποίο πρόσθεσε και 42 φυσίγγια μονόκαννου καθώς και 7 scoop κρεατίνης WHEY! Τέλος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο μπαλαφουμάς τυλίχτηκε με κοτετσόσυρμα, κατι που σύμφωνα με μελετητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, θα έχει σαν αποτέλεσμα η έκρηξη να ισοδυναμεί με 13 τόνους ΤΝΤ, ξεπερνώντας δηλαδή σε ισχύ ακόμα και την μητέρα όλων των βομβών γνωστή και ως MOAB, η οποία χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα από τις Αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν!

Επίσης, έγινε γνωστό ότι στην κατοχή τους βρίσκονται και 5 πύραυλοι τόμαχοκ, οι οποίοι θα εκτοξευθούν από την περιοχή του Βόθωνα με στόχο το παλαιό κτίριο του ορφανοτροφείου! Οι πιτσιρικάδες θέλουν με αυτόν τον τρόπο να την “πουν” στους αντίστοιχους του Καμαρίου, οι οποίοι πέρσι είχαν συζητηθεί περισσότερο!

Η αστυνομία θέλοντας να καθησυχάσει τους πολίτες, ενημερώνει ότι όλα είναι υπό έλεγχο και οι πιστοί μπορούν να προσέλθουν κανονικά στην εκκλησία καθώς δεν τίθεται θέμα τρομοκρατικής ενέργειας μιας και τα παιδιά θέλουν απλά να παίξουν!

Εμείς με την σειρά μας να σας ευχηθούμε Καλή Ανάσταση και Χρόνια πολλά!

 

 

Φωτογραφία του/της Pentikas

Written by 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ